LATEX Futon

De LATEX futon, is een high-end Hybride futon van ongeveer 16 cm die de natuurlijke kant van de futon combineert met de zachtheid van honingraatlatex die een laagje comfort aan de matras toevoegt. Deze futon is de ideale futon voor mensen die de futon ontdekken. Het kan worden gebruikt op tatami's of op een lattenbodem.

Dit beroemde matras heeft verschillende kenmerken. Ten eerste is het zowel stevig als comfortabel. Het zal perfect passen bij de morfologie van de rug voor een onvergelijkbaar comfort waarvan de voordelen voor de rug niet meer aantoonbaar zijn. Een ander bijzonder kenmerk is dat het ook een uitstekende thermische regelaar zal zijn. Je zult het nooit te warm of te koud hebben. Tenslotte zal je door de structuur ervan nooit meer gestoord worden door de bewegingen van de persoon die naast je slaapt. De verschillende onderdelen waaruit de futon bestaat zijn volledig onafhankelijk.

Het wordt vervaardigd in alle standaard of aangepaste maten. Om meer te weten te komen, kom het eens proberen, het is te zien in onze winkels.
Futons gestempeld FUTON DESIGN hebben een garantie van 5 jaar tegen fabricagefouten.

Deel op uw sociale netwerken